2012. május 24., csütörtök

Gyógyulás

Sziasztok!

Kaptam egy felkérést ,hogy meséljek egy előadás keretében a gyógyulás megjelenéséről és működéséről életünkben.
Itt egy kis előzetest kívánok adni belőle ,de majd előadás után részletesebben is rámegyek a témára.

Ha már gyógyításról beszélünk tapasztalatom alapján el kell különítenünk két fontos dolgot. Aztán a végén kiderül ,hogy mégsem különül el a kettő. Mikor valaki energia gyógyászatba vagy valami más ezoterikus gyógymódot kezd el tanulni vagy ismerkedik vele az első amit elmondanak ,hogy a lélek és az energia test problémái kihatnak a fizikai testre és ezért alakulnak ki a betegségek. Ami igaz. A probléma sok esetben inkább az ,hogy ennek hallatán a gyógyulásról egy földöntúli csodajelenséget képzelünk el. Pedig a gyógyulás az egyik legtermészetesebb folyamatunk és mindenkinek veleszületett képessége.
A két dolog amit pedig el kell különíteni mint gyógyító az a pszichológia és az energia gyógyászat. Ezek aztán valahol összekapcsolódnak, de mindenképpen fontos megtalálnunk a kapcsolatot a kettő között. Aki foglalkozik energia gyógyászattal nekik nem lesz újdonság amit mondok: "Sokan tudat alatt elutasítják a gyógyulást."
Ez lehet azért mert ő nem is hisz benne és csak a család vonszolta el már több hetes unszolásra vagy valami más. Ennek az oknak a feloldásában a gát feloldásában segít a pszichológia ,hogy aztán az energia gyógyítás is hatékony legyen. És itt jön a ,de. Energia gyógyászattal jó eredményt lehet elérni bizonyos pszichológiai problémák kezelésében is.
És lesz még szó a gyógyítás energetikájáról is.
Hogy miért is és ,hogy működik a gyógyítás? És ,hogy hogyan jelenik meg az életünkben.

További szép napot!

                                                                                                                      W.S.